Voorzieningen
Wis hier de filters
Reistijd
  • Lopen
  • Fietsen
  • OV
  • Auto
Wis hier het bereik

Hotspots

Nieuws
Zwembad De Vallei

Zwembad De Vallei beschikt over verschillende baden, met uitgebreide mogelijkheden. Zo is er een recreatiebad, peuterhoek, wedstrijdbad, doelgroepenbad, instructiebad en een buitenbad. Het verwarmde buitenbad is geopend vanaf 19 april tot en met 1 september en is omringd door een zonnenweide. In zwembad De Vallei is het dus zowel in de zomer als de winter goed vertoeven.

26 januari 2024
Lees meer
Nieuws
Grebbeberg

Op de Grebbeberg is het heerlijk wandelen door het stille loofbos. Lopend langs de voet van de steilrand kijk je uit over het water en zie je enkele begroeide bastions uit 1785. Je klimt weer naar boven om te genieten van een prachtig uitzicht. Ook vind je hier een oude ringwalburg waar de Koningstafel ligt. Je kunt een kijkje nemen bij de Grebbesluis, voordat je langs het Valleikanaal de Gelderse Vallei in loopt. 

26 januari 2024
Lees meer
Nieuws
i-centrum Veenendaal-oost

Het i-centrum ligt direct aan het begin van Veenendaal-oost en is de plek waar je informatie vindt over de wijk en het woningaanbod. Op de grote maquette van Veenendaal-oost is de gerealiseerde en geplande woningbouw te zien. Verkoopdocumentatie van de lopende nieuwbouwprojecten ligt daar voor je klaar.

19 december 2023
Lees meer
Nieuws
Winkelcentrum Veenendaal-Oost

Met maar liefst twee supermarkten (LIDL en Albert Heijn), aanvullende kleinere winkels (zoals Het Kruidvat, Vivant en Roelofsen Bloemen) en AMI kappers heb je alles bij de hand in de wijk.

Elke dinsdagmiddag staan er ook drie marktkramen op De Brink, waar je terecht kunt voor verse vis, kaas en groenten.

19 december 2023
Lees meer
Nieuws
Kloppend Hart Huis

Het Kloppend Hart Huis is een samenwerkingsverband van diverse disciplines in de eerstelijns gezondheidszorg. Afzonderlijk en samen leveren ze professionele zorg, dicht bij huis. 

19 december 2023
Lees meer
Nieuws
Het ontmoetingshuis

Aan De Brink staat een bijzonder gebouw: het Ontmoetingshuis. Een multifunctionele accommodatie waar onderwijs, kinderopvang, sport, cultuur, kerkelijke activiteiten en welzijn samen komen. Ook vind je er sportcafé De Buurman.

19 december 2023
Lees meer
Nieuws
Basisschool de Bron

Basisschool de Bron is een basisschool die Christelijk basisonderwijs aanbiedt. De school is onderdeel van de vier Gave Scholen (voorheen S.H.S.). De school is gelegen in de wijk Groenpoort.

19 december 2023
Lees meer
Nieuws
Stadsstrand Veenendaal

Waan je in tropische sferen op het stadsstrand van Veenendaal. Een heerlijke plek middenin het winkelhart met gezellige terrassen en een fijne speelplek voor kinderen. De ideale plek om samen te komen en te lunchen of te genieten van een ijsje.

19 december 2023
Lees meer