Wilgenpoort

Een unieke kans om te wonen in een groene omgeving, omringd door natuurlijke schoonheid, met de Posbank en de Hoge Veluwe als buren en steden zoals Arnhem en Utrecht binnen handbereik.

Duurzaamheid

Met Wilgenpoort zetten we een nieuwe stap in innovatief, biobased en duurzaam bouwen. Wilgenpoort wordt energiezuinig en we gaan bouwen in hout.

Divers woningaanbod

Het plan bestaat uit circa 42 woningen: rijwoningen, twee-onder-één-kap-woningen en levensloopbestendige woningen. Dus geschikt voor iedere levensfase!

Woonwensen

Ons doel is een fijne nieuwe woonomgeving creëren voor diverse doelgroepen, waarbij duurzaamheid een belangrijke rol speelt. Schrijf je in als geïnteresseerde voor Wilgenpoort en laat ons weten wat jouw (woon)wensen zijn.

Wonen in Wilgenpoort

Wonen in Wilgenpoort

Wilgenpoort is onderdeel van de mooie wijk Groenpoort, Veenendaal-Oost. De wijk kenmerkt zich door een groen karakter. Door de subtiele kromming in de straten ontstaat een speels en aangenaam straatbeeld. Elke buurt krijgt zijn eigen brinkje die een ontmoetingsplek vormt voor bewoners en een fijne plek is voor kinderen om te spelen.

We verwachten dat de start verkoop in het vierde kwartaal van 2024 zal plaatsvinden.

Meer lezen

Wilgenpoort

De woningen in Wilgenpoort worden in hout gebouwd met oog voor duurzaamheid. Het doel van deze duurzame woningen is om de ecologische voetafdruk te verminderen, energiekosten te minimaliseren en bewoners een gezonde leefomgeving te bieden. Er is volop aandacht voor de natuur zowel tijdens hitte als in natte periodes en er is ruimte voor spelen en ontmoeten. De bouw zal plaatsvinden in de fabriek, waardoor je minder afhankelijk bent van weersinvloeden. De bouwtijd zal hierdoor aanzienlijk korter zijn dan bij traditionele bouw.

Veel gestelde vragen

We beantwoorden hier voor jou de meest gestelde vragen, mocht jouw vraag er niet tussen staan neem dan contact met ons op.

Kan ik mij al inschrijven voor een woning?
Op dit moment is het nog niet mogelijk om je in te schrijven voor een woning in Lanenrijk fase 2B3. Door je aan te melden voor de nieuwsbrief ben je als eerste op de hoogte wanneer dit wel mogelijk is.
Zijn er al brochures beschikbaar?
Nee, op dit moment zijn er nog geen brochures. Zodra er een brochure beschikbaar is, word je hiervan via de nieuwsbrief op de hoogte gesteld.

Op de hoogte blijven?

Meld je hier aan en mis geen enkele update over wonen in Wilgenpoort